Har altid haft tænkt mig og at købe en LED lampe, men synes bare der er vildt meget prisforskel på 

diverse LED lamper. Så er der nogle LED lamper der passer godt til ens budget, også der bare nogle der koster en formue. På en skøn fredag eftermiddag valgte jeg så og tage ned til den lokale growshop i Århus, for at høre lidt mere om de her LED lamper, da det der stod på nettet var lidt forvirrende.

Spørg gerne om led lys

Da jeg kom derned fik jeg fortalt nogle ret interessante ting om LED lamper. Det mest interessante jeg fik at vide var at. Selvom producenten kalder det for en 600w lampe så svarer det rent faktisk ikke til en 600w hps. Fx er der en LED lampe der hedder Viparspectra 600w det betyder rent faktisk ikke at den bruger 600w. Og ville være lige så god som en 600w HPS pære.

Men det bare producenten der prøver og synde os private kunder til at tro at denne her LED lampe. Ville være lige så god som en 600w hps pære. Tricket er rent faktisk og kigge på produktets faktuelle strømforbrug også plus det med 20%. Så har du ca hvad den svarer til.

En god tommelfingerregel et watt giver et gram. Så lad os sige denne her Viparspectra 600w, har et faktuelt strømforbrug på 300w så siger vi 300 + 20 % = 360w det vil så sige at denne her LED lampe kan give mig et udbytte på 360 gram hvis alt er perfekt.

En af de bedste tema fester – læs mere her!

Det her er bare perfekt 

I mit tilfælde er jeg ny til alt det her med at gro, så jeg købte bare en Viarspectra 300w da jeg bare ville prøve og se om jeg rent faktisk godt kunne lide denne her hobby. Der hvor jeg købte den denne her fantastiske lampe var nede i den lokale growshop, det var også dem der svarede på alle mine dumme spørgsmål jeg havde omkring de LED lamper.

Efter jeg som er nybegynder til dette fag, det jo totalt fedt at sådan en growshop kunne svare på ens problem stillingere osv. Til alle jer der er nye til at gro planter indendørs og udendørs, ville jeg helt klart anbefale at i tog ned til en growshop og spurgte om spørgsmål i stedet for at prøve selv og finde ud af det, fordi de ting på nettet man nogle gange læser kan være ret forvirrende og det er typisk forskelligt til sted til sted man læser det.